beuken

   boschoord
FPK de Beuken

Contactgegevens

Bezoekadres
Boijlerstraat 4
8387 XN Boschoord
Postadres
Boijlerstraat 4
8387 XN Boschoord
Telefoon
088-9297000
Routebeschrijving

Locatiebeschrijving

FPK de Beuken is er voor jou, als je het nodig hebt om je behandeling op een streng gesloten afdeling te krijgen. Je hebt dan TBS, PIJ, RM (rechterlijke machtiging) en andere strafrechtelijke titels. Je moet dus van de rechter verplicht zorg krijgen.

Stap voor stap 
Eerst word je uitgebreid geobserveerd. De behandelaren leren dan veel over je. Ze stellen dan ook een diagnose. Hiermee stellen ze vast waar jij last van hebt en mee geholpen moet worden. Daarna begint de behandeling. Je werkt dan stap voor stap naar meer vrijheid en verantwoordelijkheid toe. Later ga je naar het besloten terrein van 't Wold of Berkelland. Hierna naar locatie 't Mastler. Via die plekken krijg je steeds meer een plekje in de samenleving.

Kwetsbare mensen
Er zijn ook afdelingen op FPK de Beuken die jou helpen als je een autisme-spectrum-stoornis hebt. Of als je psychotisch kwetsbaar bent. Als je je niet goed kunt ontwikkelen. Of als je last hebt van trauma's.

Probleemgedrag
Val je op andere afdelingen van Trajectum terug in ernstig probleemgedrag? En heb je tijdelijk gesloten crisisinterventie nodig? Dan kun je op FPK de Beuken terecht.

Ortho-psychiatrisch
Tot slot kun je bij FPK de Beuken komen wonen als je een ortho-psychiatrische behandeling  krijgt voor SGLVB (Sterk Gedragsgestoord en Licht Verstandelijk Beperkt). Dan is het vaak op gewone plekken in de GGZ niet gelukt. Voor deze behandeling heeft FPK de Beuken een erkenning voor een Kliniek Intensieve Behandeling (KIB).

FPK de Beuken

Printer Friendly, PDF & Email