beuken

   boschoord
FPK de Beuken

Contactgegevens

Bezoekadres
Boijlerstraat 4
8387 XN Boschoord
Postadres
Boijlerstraat 4
8387 XN Boschoord
Telefoon
088-9297000
Routebeschrijving

Locatiebeschrijving

FPK de Beuken is er met name voor cliënten die een strikt gesloten behandelsetting nodig hebben. Hieronder vallen TBS, PIJ, RM (Rechterlijke Machtiging) en overige strafrechtelijke titels. Na een uitgebreide observatie en diagnose start het  behandeltraject. De cliënt werkt stap voor stap toe naar meer vrijheid en verantwoordelijkheid: op het besloten terrein van ’t Wold of Berkelland en later ‘t Mastler integreert de cliënt steeds meer in de samenleving.

Er zijn afdelingen in FPK de Beuken die een klimaat en begeleidingsstijl bieden aan zeer kwetsbare cliënten. Denk aan mensen met een autisme spectrum stoornis, een psychotische kwetsbaarheid, ontwikkelingsproblemen of traumagerelateerd gedrag.

Vallen cliënten op andere afdelingen van Trajectum terug in ernstig probleemgedrag? En hebben ze tijdelijk gesloten crisisinterventie nodig? Dan kunnen ze op FPK de Beuken terecht.

Tot slot neemt FPK de Beuken cliënten op die baat kunnen hebben bij de ortho-psychiatrische benadering voor SGLVB binnen Trajectum. Het gaat om mensen die vanwege hun verstandelijke beperking in de reguliere GGZ zijn vastgelopen. Hiervoor heeft FPK de Beuken een erkenning voor een Kliniek Intensieve Behandeling (KIB).

FPK de Beuken

Printer Friendly, PDF & Email