t wold

   boschoord
't Wold

Contactgegevens

Bezoekadres
Boijlerstraat 4
8387 XN Boschoord
Postadres
Boijlerstraat 4
8387 XN Boschoord
Telefoon
088-9297000
Routebeschrijving

Locatiebeschrijving

Dit is een onderdeel van locatie Boschoord. Het zit op hetzelfde terrein als FPK De Beuken. Je woont op 't Wold op een gesloten observatieafdeling. Dat betekent dat je 24 uur per dag zorg en hulp krijgt.

Veel zorg nodig
Als je hier woont heb je een WLZ-indicatie. Hierdoor krijg je veel zorg die lang duurt. Vaak heb je een rechterlijke machtiging. Of een strafrechtelijke titel: je bent dan verplicht om zorg te krijgen, volgens de rechter. Je hebt TBS of PIJ. 

Je kunt gespecialiseerde SGLVB (Sterk Gedragsgestoord en Licht Verstandelijk Beperkt) crisisinterventie krijgen. Die zorg is nodig als jij of anderen gevaar lopen door je psychische problemen. Op deze afdeling kunnen ook cliënten van andere instellingen voor verstandelijk gehandicapten terecht. De afdeling hoort bij de crisisregeling van het Zilveren Kruis. 

Meedoen in de samenleving
’t Wold heeft ook besloten en open afdelingen. Hier krijg je een vervolgbehandeling. In deze behandeling leer je in stapjes hoe je weer mee kan doen in de samenleving. Ook cliënten uit FPK de Beuken en Berkelland komen hiervoor naar ’t Wold.

Daarnaast heeft ’t Wold een zorgboerderij waar je kunt wonen en werken.
 

Printer Friendly, PDF & Email