zorgboerderij

   boschoord
Zorgboerderij de Eikenhof

Contactgegevens

Bezoekadres
Jongkindt Conincklaan 4
8387 GK Boschoord
Postadres
Jongkindt Conincklaan 4
8387 GK Boschoord
Telefoon
088-9297000
Routebeschrijving

Locatiebeschrijving

Kom je op de Eikenhof wonen? Dan herstel en ontwikkel je jouw sociale- en arbeidsvaardigheden. Je leert hoe je met andere mensen omgaat. Hoe het is om ergens te werken. Samenwerken vinden we daarbij heel belangrijk: bij het wonen, maar ook bij het werken. 

Sterke punten
Bij de behandeling richten we ons op de dingen waar jij goed in bent: je sterke punten. Tijdens het werk op de boerderij komen we erachter wat die sterke punten zijn. Hoe we die nog beter kunnen maken. 

Winkeltje en dieren 
Ook kun je werken in het winkeltje op De Eikenhof. Hier verkopen we boerenproducten. Door dit werk kun je al heel snel weer meedoen in de samenleving. Dat komt ook doordat de zorgboerderij makkelijk te bereiken is voor andere mensen. Er worden dus vaak dingen verkocht.

Je kunt ook dieren verzorgen op de boerderij. De dieren hebben mensen nodig hebben om te kunnen leven. Het is fijn om je betrokken te voelen. Cliënten vinden hun werk dan ook belangrijk en gaan er graag naartoe. 

Samen of alleen
Op de Eikenhof woon je in een groep van zes mensen. Of alleen, in één van de vier appartementen. Je werkt op de boerderij. Deze staat ergens anders op het terrein van Trajectum. Of je loopt stage op een andere plek. Naast wonen en werken kun je ook leuke dingen doen in je vrije tijd. Bijvoorbeeld kippen verzorgen of een eigen (moes)tuintje onderhouden. 

Zorgboerderij de Eikenhof

Printer Friendly, PDF & Email