Teammanager Gehandicaptenzorg

Locatie
Eefde
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
28 februari 2020
Werkuren
Fulltime
Solliciteer direct

Ben jij in voor een nieuwe uitdaging in de functie van Teammanager? En heb je hart voor de gehandicaptenzorg? Dan is werken bij Trajectum iets voor jou. Wij zijn, voor onze locaties in Eefde/Zutphen, op zoek naar een ervaren:

Teammanager

voor de sector Specialistisch Verblijf Oost

(Eefde, 32-36 uur per week)

 

Waar ga je aan de slag?
Trajectum biedt   behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking   en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten   heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden   en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. De sector Specialistisch Verblijf maakt deel uit van Trajectum. Binnen de sector worden cliënten behandeld in woongroepen of appartementen. Hier wordt beschermd behandeling geboden aan cliënten, met een co-morbide en bijzondere hulpvraag.  Vanwege de complexiteit van de gedragsproblematiek is langdurig een specifieke bejegening en behandeling aangewezen, die helpt voorkomen dat cliënten bij voortduring ontregeld raken en/of maatschappelijk ontsporen. De focus ligt op verbetering van het perspectief, stapsgewijs deelnemen aan de participatieladder en herstel van het gewone leven.

Wat ga je doen?
Als Teammanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, faciliteren en realiseren van beleid voor een aantal teams binnen de sector. Dit doe je dusdanig dat het team conform afgesproken doelstellingen, missie en visie, doelmatig en kwalitatief goed functioneert. Je creëert een sfeer waarbinnen wendbaar en scherp wordt geanticipeerd op ontwikkelingen. Innovatie, samenwerking en efficiëntie mogelijkheden worden gestimuleerd. Daarbij is te allen tijde, de vraag van (potentiële) cliënten en de interne klant leidend.

De teammanager adviseert de Manager Bedrijfsvoering over tactisch beleid t.b.v. de regio in afstemming met de andere teammanagers binnen de regio. Je geeft direct leiding aan ca. 40 fte en rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering.

Wie ben jij?

 • Je hebt gerichte kennis op HBO werk- en denkniveau
 • Je bent in bezit van een relevante HBO managementopleiding.  
 • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een dynamische organisatie.  
 • Je hebt kennis van bedrijfsvoering, groepsdynamica, managementtechnieken, behandel- en zorgmethodiek.  
 • Je bent proactief, kan probleemoplossend denken en je bezit een gezonde dosis zakelijkheid en ondernemingszin.  
 • Ervaring in samenwerking/samenspel met behandelverantwoordelijken.  
 • Visie op de ontwikkeling van de interne keten.  
 • Ervaring en/of affiniteit met de cliëntendoelgroep.

Wat bieden we jou?

 • Een dynamische functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is.  
 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.  
 • Een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en waarbij je de kans krijgt je optimaal te ontplooien.  
 • Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg, FWG 60.

Is je interesse gewekt?

Enthousiast geworden over deze vacature en wil je bij ons aan de slag als Teammanager? Dan zijn we benieuwd naar wie jij bent. Stuur je sollicitatie, online via onze website (www.trajectum.nl). Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Gertjan Fiers, Teammanager, te bereiken op telefoonnummer 06-10087847. 


Printer Friendly, PDF & Email