Centrale planners (Berkelland)

Locatie
Rekken
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
21 maart 2020
Werkuren
Parttime
Solliciteer direct

Ben jij proactief, cijfermatig en een echte verbinder? Ben jij een organisatietalent en kun je doelmatig roosteren? Dan is Trajectum op zoek naar jou!

 

Wij zoeken voor de locatie Berkelland in Rekken twee enthousiaste

Centrale planners

voor 2x 18 uur per week

 

Waar ga je aan de slag?
Trajectum is een zorgorganisatie waar circa 1750 medewerkers in het noorden en oosten van het land werken. Ons werk is gericht op het behandelen en begeleiden van cliënten met een licht verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische- en gedragsproblematiek. Een deel van de zorg wordt geboden binnen forensische setting. Als centrale planner kom je te werken binnen de sector Klinisch Behandelen, locatie Berkelland in Rekken.

Wat ga je doen?
Voor de locatie Berkelland koppel je als centrale planner met behulp van het roostersysteem de zorgvraag van onze cliënten aan de medewerkers. Efficiency is daarbij een belangrijk speerpunt. Je communiceert het rooster tijdig naar de medewerker, evenals wijzigingen in dit rooster. Je signaleert knelpunten en draagt daarvoor oplossingen aan. Je zorgt ervoor dat het rooster te allen tijde in orde is en zoekt oplossingen in geval van ad hoc veranderingen. Daarnaast draag je zorg voor het navolgen van het roosterbeleid, de cao gehandicaptenzorg en de arbeidstijdenwet.

Wat bieden we jou?
We bieden jou een leuke, afwisselende baan waarin je samen met enthousiaste collega’s iedere dag werkt voor de beste zorg voor onze cliënten!

Daarnaast bieden we jou:

 • Een salaris conform cao gehandicaptenzorg in schaal 40;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • En bedrijfsfitness.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op mbo niveau 4;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je kunt goed met roostersystemen overweg en werkt nauwkeurig; kennis van Ortec-ESS is een pre.
 • Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, heb je een ondernemende inslag en vind je het een uitdaging dingen voor elkaar te krijgen;
 • Je bent in staat het overzicht te bewaren in een dynamische omgeving en hebt een groot oplossend vermogen;
 • Je bent betrokken, integer en oplettend in je werk.

Zo kom je met ons in contact:

Heb je belangstelling voor deze functie? Reageer dan voor vrijdag 21 februari a.s. Sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online via onze eigen vacaturepagina op de website www.trajectum.nl. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Voor vragen over de functie of procedure kun je terecht bij Ingrid Beimer, Teammanager, telefoonnummer 06-20332398.

 

Een voorwaarde voor het werken bij Trajectum is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Printer Friendly, PDF & Email