Assistent Activiteitenbegeleider (vakantiewerk Eefde/Zutphen)

Locatie
Eefde
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
01 maart 2020
Werkuren
Fulltime
Solliciteer direct

Kom jij lekker bijverdienen én een onmisbare ervaring opdoen waar je de rest van je carrière wat aan hebt? 
 
Assistent Activiteitenbegeleider (vakantiewerk)

Beschermd Behandelen Eefde/Zutphen, 28-32 uur per week)

Wat biedt Trajectum jou?

Je krijgt de kans om in je vakantie een onmisbare ervaring voor je cv op te doen als Assistent Activiteitenbegeleider waarbij je ook nog eens een leuk zakcentje kunt verdienen. Je kunt bij ons veel uren maken: 28-32 uur per week.  

Je ontvangt een salaris overeenkomstig de cao-gehandicaptenzorg, FWG 30. Dit komt afhankelijk van je ervaring neer op max. €1800,- op basis van fulltime. Dit wordt ook nog eens aangevuld met vakantiegeld. Niet slecht toch?

Waar kom je te werken?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Jij komt te werken binnen de sector Beschermd Behandelen op onze locatie Eefde/Zutphen. Hier zijn de diverse werk en activiteiten ondergebracht. Dit zijn o.a de groenvoorziening Marienoord in Almen, activiteitencentrum Activion en Groot Hungerink, de wasserij en diverse  horeca.

 

Wat ga je doen?

Allereerst ga je veel ervaring opdoen wat je in de rest van je werkende leven mee kunt nemen. Zo ga je samen met een agogisch werkbegeleider een groep cliënten begeleiden bij hun activiteiten. Je draagt hierbij mede zorg voor de continuïteit van de zorgverlening: Je krijgt de kans om de cliënt te coachen en levert een bijdrage aan de observatie en overdracht.

 

 

 

Wie ben jij?

  • Je bent bezig met een agogische of verpleegkundige studie op MBO of HBO-niveau zoals: SPW, AW, AB, CIOS, PABO, Maatschappelijk Werk, SPH of HBO-V óf je hebt 1 van deze opleidingen afgerond.
  • Je bent een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid en bent in staat tot zelfreflectie;
  • Je kunt goed mondeling en schriftelijk rapporteren. Kennis van Word is een pré.
  • Je bent minimaal 20 jaar oud.
  • Je bent aaneensluitend 4 tot 6 weken beschikbaar gedurende de zomerperiode.

Meer weten of direct solliciteren?

De teammanagers Jos van Keeken (06-10481297) en Carolien Hulshof (06-50215162) kunnen je alles vertellen over deze vacature.

We ontvangen jouw sollicitatie graag vóór 1 maart a.s. via onze website: www.trajectum.info. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Printer Friendly, PDF & Email