Psycholoog / Orthopedagoog (Medebehandelaar) KBN

Locatie
Boschoord
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
29 februari 2020
Werkuren
Fulltime
Solliciteer direct

Psycholoog / Orthopedagoog (Medebehandelaar)
Boschoord, 32-36 uur per week

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen de sector Klinisch Behandelen van Trajectum, op onze mooie locatie Boschoord. Hier worden cliënten met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag behandeld. Een deel van de cliënten verblijft onder een strafrechtelijke titel. De behandeling richt zich op het voorkomen van recidive en het terugdringen van risicovol (forensisch) gedrag. De behandeling wordt op verschillende beveiligingsniveaus geboden. In multidisciplinair teamverband worden behandeltrajecten uitgevoerd.

Wat ga je doen?

Als medebehandelaar geef je samen met de regiebehandelaar (GZ-psycholoog) vorm aan de integrale behandeling van onze cliënten en gezamenlijk stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan. Je houdt je onder andere bezig met het uitvoeren van diagnostiek en het bieden van methodische behandeling (middels de Trajectum methodiek), op basis van een voor de cliënt op maat gemaakt behandelplan. Hierbij behoren ook administratieve taken binnen het behandelproces. De doelgroep is divers en complex, waardoor je op je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen wordt uitgedaagd.
Als medebehandelaar werk je samen met de regiebehandelaar en een teammanager en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het behandelklimaat binnen de afdeling.
Tenslotte draag je samen met collega-behandelaren bij aan een specifiek therapeutisch klimaat binnen de sector. Je houdt ontwikkelingen binnen het vakgebied proactief bij en bent nieuwsgierig naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s. Het Kenniscentrum van Trajectum helpt mee in deze continue ontwikkelingen.

Wat zeggen je collega’s?

Trajectum is een organisatie waar je erg veel kunt leren. De diversiteit van de problematiek bij de cliënten maakt dat je, ook als medebehandelaar, op veel verschillende vlakken ervaring op doet. Het is de uitdaging om juist voor deze mensen op zoek te gaan naar creatieve oplossingen die wel effect hebben!

Wat breng je mee?

  •  een opleiding op academisch niveau (psychologie, orthopedagogiek);
  • je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep licht verstandelijk beperkt;
  • een stevige persoonlijkheid, enthousiast en leergierig;
  • een teamspeler.

Wat kun je van ons verwachten?

  • een baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep en de behandelmethodes van Trajectum;
  • een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor ontwikkeling;

Zien we jou binnenkort?

Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. We staan altijd open voor een kennismaking op onze locatie in Boschoord. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.
Wil je meer informatie, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met mevrouw C. (Caro) van Emmerik op 0561 – 422222 of 06 – 51765954 (Manager Behandelzaken Klinisch Behandelen Noord).


Printer Friendly, PDF & Email